Messi Hadiah 35 Biji Iphone Emas Untuk Pemain dan Staf Skuad Juara Piala Dunia Argentina

Lionel Messi melakukan kejutan kepada pemain dan juga staf skuad kebangsaan Argentina yang menjuarai Piala Dunia 2022 apabila telah menghadiahkan mereka dengan Iphone Emas.

Sebanyak 35 biji Iphone Emas telah ditempah khas oleh Lionel Messi bagi meraikan diri sendiri dan skuad Argentina sebagai tanda kenang-kenangan kejayaan penuh bersejarah mereka.

Setiap telefon emas 24 karat itu mempunyai nama pemain, nombor dan logo Argentina terukir khas pada setiap satu. Telefon itu tidak murah. The Sun telah mendedahkan bahawa Messi telah mengeluarkan Β£175,000 (RM935,735.30) untuk telefon itu.

iDesign Gold telah menyiarkan imej telefon pada halaman Instagram mereka dan ia kelihatan cantik. Nikmatilah.

Menurut sumber telah memberitahu kepada The Sun:

β€œLionel mahu melakukan sesuatu yang istimewa dan penuh semangat untuk meraikan detik paling membanggakannya.”

β€œDia berhubung dengan usahawan Ben Lyons dan mereka menghasilkan reka bentuk bersama-sama.”

Sementara Ben Lyons, Ketua Pegawai Eksekutif iDesign Gold, berkata:

β€œLionel bukan sahaja seorang Kambing tetapi dia adalah salah seorang pelanggan IDESIGN GOLD yang paling setia dan menghubungi kami beberapa bulan selepas perlawanan akhir Piala Dunia.”

β€œDia berkata dia mahukan hadiah istimewa untuk semua pemain dan kakitangan untuk meraikan kemenangan menakjubkan itu tetapi tidak mahu hadiah jam tangan yang biasa.”

β€œJadi, saya mencadangkan iPhone emas yang ditulis dengan nama mereka dan dia menyukai idea itu.”

Kelas tulen dari Messi. Telefon itu benar-benar sesuatu yang akan dihargai oleh rakan sepasukannya dan kakitangan Argentina sepanjang hayat mereka.

iDesignGold merupakan syarikat dengan visi yang mudah tetapi bercita-cita tinggi: untuk mencipta peranti telefon pintar peribadi terbaik di dunia menggunakan bahan mewah dan reka bentuk terkini.

Inilah yang diminati pengasas iDesignGold, Ben Lyons. Dia memulakan semua ini pada tahun 2016 dengan pelanggan superstar pertama IDG, Conor McGregor.

Semangat dan dedikasi inilah yang telah menarik beberapa nama terbesar dalam sukan dan hiburan, termasuk Richard Mille, Lionel Messi, Anthony Joshua, Paris Hilton, Armie Hammer dan ramai lagi.

Matlamat iDesignGold adalah untuk menyediakan semua orang peranti telefon pintar yang boleh mereka banggakan – telefon yang bukan sahaja kelihatan hebat tetapi akan bertahan dalam ujian masa.

Baca Juga

Baca Juga